Τρόποι Παράδοσης

1. Παραλαβή από το κατάστημα μας.

2. Για πελάτες εντός Αττικής η αποστολή των προϊόντων γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον οι αγορές είναι άνω των 350€

Για αγορές αξίας λιγότερης από 350€ έχετε επιβάρυνση 25€

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δικά μας μέσα ή με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η παράδοση των επίπλων γίνεται αφού επικοινωνήσει το κατάστημα μαζί σας ώστε να κλείσετε ραντεβού για την ημέρα και ώρα παράδοσης. Η παράδοση από τις σκάλες είναι εφικτή μέχρι τον τρίτο όροφο. Σε περίπτωση που το έπιπλο δεν χωράει να μεταφερθεί από τις σκάλες, γίνεται χρήση αναβατορίου, του οποίου τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 100€.

3. Για πελάτες εκτός Αττικής η μεταφορά των πραγμάτων γίνεται με τη μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε και το κόστος μεταφοράς είναι 30€ παραδοτέα "επί του πεζοδρομίου" και όχι μέσα στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση κατόπιν συνεννόησης και ενδεχομένως με επιπρόσθετη χρέωση με τη μεταφορική εταιρεία μπορεί να γίνει παράδοση στο χώρο που θα υποδείξετε.

 

Η μεταφορά του επίπλου με πρακτορείο γίνεται με ευθύνη του πελάτη και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποια συναρμολόγηση (Εκτός Αττικής) το αναλαμβάνει ο πελάτης. Αποστολές σε χώρες εκτός Ελλάδος, τα έξοδα αποστολής κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας.

4. ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΕΠΙΠΛΑ : 7 – 14 Εργάσιμες ημέρες και όσα είναι κατόπιν παραγγελίας 30 εργάσιμες ημέρες.

ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ : 4 – 7 Εργάσιμες